Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطار جدید اتوبوسی زنجان ـ تهران و بالعکس با حضور مسئولان استان راه‌اندازی شد.

ایران آنلاین / مهرداد سلطانی، معاون عمرانی استاندار زنجان بعد از ظهر  دوشنبه  در حاشیه مراسم راه اندازی  قطار  جدید زنجان-تهران و بالعکس در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خوشبختانه کارهای ارزشمندی در حوزه ناوگان ریلی استان زنجان انجام شده است، اظهار کرد: این حرکت‌ها باید ارج نهاده شود؛ چرا که همه تلاش‌های صورت گرفته در این حوزه برای توسعه استان بوده و نیازمند تداوم چنین اقداماتی در آینده هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرداد سلطانی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در ناوگان ریلی استان زنجان، از این بخش به‌عنوان یکی از محرک‌های اصلی توسعه استان یاد کرد و ادامه داد: اقداماتی که در این حوزه انجام می‌گیرد، با اولویت رضایت‌مندی مسافران است و امیدواریم راه‌اندازی قطار جدید زنجان ـ تهران ضمن افزایش سرعت جابه‌جایی مسافران، باعث بالا رفتن کیفیت خدمات نیز شود.

وی با تاکید بر اینکه ناوگان ریلی از جایگاه ارزشمندی در راستای توسعه استان برخوردار است، خاطرنشان کرد: تداوم این کارها یکی از نیازهای استان برای حرکت به سمت جلو است؛ چرا که معتقدیم ناوگان حمل و نقل ریلی یکی از محرک‌های اصلی توسعه استان بوده و تلاش مسئولان نیز در راستای بالا بردن این نقش در راستای توسعه استان است.

مدیرکل راه‌آهن شمال‌غرب کشور نیز در ادامه این مراسم با یادآوری اینکه مسافران از قطار قبلی رضایت کامل نداشتند و به همین خاطر برنامه راه‌اندازی قطار جدید اتوبوسی زنجان ـ تهران و بالعکس در دستور کار قرار گرفت، افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته، امروز شاهد تحقق این مهم در استان برای بالا بردن میزان رضایت‌مندی مسافرات از خدمات ناوگان حمل و نقل ریلی هستیم.

علی خدایی با اشاره به اینکه این قطار جدید قرار است با ظرفیت ۳۵۰ نفر که شامل هفت سالن است، کار جابه‌جایی مسافران را در زمان کوتاه‌تری نسبت به قطار قبلی انجام دهد، ادامه داد: قطار درجه ۲ دانمارکی نتوانست رضایت مسافران را جلب کند و امروز شاهد راه‌اندازی و جایگزینی این قطار برای پاسخ‌گویی به یکی از مطالبات مردم استان هستیم.

وی با یادآوری اینکه قطار مذکور قرار است هر روز ساعت ۱۱ به ایستگاه زنجان  برسد و ساعت ۱۴.۱۰ ایستگاه زنجان را به مقصد تهران ترک کند، خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات جدی راه‌آهن شمال‌غرب برای ایام نوروز، استقرار ستاد نوروزی در ایستگاه راه‌آهن است تا با این اقدام، گامی موثر در راستای ارزیابی خدمات ارائه شده به مسافران برداشته شود./ مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۷۱۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ شعاعی با بیان اینکه در بحث بازآفرینی عمدتا دو رویکرد در کشور داریم که یکی از این رویکردها، رویکرد رایجی است که از طرف ستاد شرکت بازآفرینی نیز با هدف ایجاد مشوق لازم برای ساخت و تجدید بنای بافت‌های فرسوده پیگیری می‌شود، گفت: رویکرد این امر نیز آن است که هم بحث خدمات و هم بحث مخاطرات در آن دیده شود.

وی بابیان اینکه خروجی این رویکرد این است که به صورت کلی یا موضعی طرح‌هایی در این بافت‌ها اجرا می‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه بستر زیرساختی موجود در این بافت‌ها وجود دارد اقبال بر این است که از بستر‌های موجود استفاده شود، اما چون زیرساخت‌ها عمر زیادی دارند مشکلاتی در آنها خواهیم داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه در محلات هدف بازآفرینی شهری یک بخش مربوط به بافت فرسوده و یک بخش مربوط به بافت ناکارآمد است، افزود: در این زمینه باید تفکیک قائل شویم، زیرا بافت‌های ناکارآمد معمولا بافت‌هایی است که به لحاظ تفکیک و زندگی از دست حکمران خارج بوده و در طول ادوار گذشته سر و شکل گرفته است و معمولا محلاتی که به زورآباد‌ها معروف هستند این شکلی بوده‌اند.

شعاعی با بیان اینکه بافت‌های فرسوده نیز بافت‌هایی را شامل می‌شود که به لحاظ سابقه شهری در شهر‌های مختلف سابقه زیادی از زندگی در آن جا وجود دارد، گفت: عمر زیادی از بافت‌های فرسوده گذشته و معمولا در مراکز شهر قرار دارند و بافت‌هایی هستند که مردم شهر یک قرابت و یک همزاد پنداری با آن دارند.

وی با توضیح اینکه در بافت‌های فرسوده یک رویکرد این است که این بافت‌ها را با ضوابط و مسائل شهرسازی به روز کنیم، افزود: رویکرد‌های جدیدی که در کشور در حال اتفاق افتادن است توسعه گردشگری در این مناطق با اعطای تسهیلات و مشوق‌ها است که اگر درست اجرایی شود از طرح‌های بسیار خوب است.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه درباره بافت‌های ناکارآمد مسائل مختلفی طرح موضوع می‌شود، گفت: از جمله این مسائل می‌توان به بحث‌هایی نظیر توانمندسازی و جابه‌جایی اشاره کرد که در مورد این بافت‌ها بررسی و مطالعات دقیق از اهمیت بسزایی برخوردار است و همچنین طرح‌هایی که آماده می‌شود حتما باید یک سیستم کارگزاری حتی در بافت‌های فرسوده نیز مستقر باشد، زیرا بخش‌های دولتی معمولا توان و فرصت کافی برای راهبری با تمام جزئیات نخواهند داشت.

دیگر خبرها

  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • گلایه مسافران تهران - یزد از وضعیت نامناسب فضای داخلی قطار مسافربری + فیلم
  • فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد
  • قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی