Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجرای پروژه دو‌خطه کردن راه آهن زنجان به تهران جزو مصوبات دولت یازدهم در سفر استانی رئیس جمهور به زنجان بود، اما هنوز بعد از گذشت پنج سال این پروژه ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۳۰ درصد باقی مانده نیازمند تامین اعتبارات ملی است. ۰۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۳ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، رئیس‌جمهور در پایان مهر ماه سال 93 به همراه برخی از اعضای کابینه دولت تدبیر و امید سفر استانی به شهر غواصان دریادل داشت و در راستای اجرا و اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام و توسعه و پیشرفت استان زنجان وعده‌هایی به مردم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردمانی که شمع امید به وعده‌های حسن روحانی و دولت تدبیر و امید را در دل روشن کردند تا شاید بتوانند در آینده‌ای نزدیک با زنجانی پیشرفته، پروژه‌هایی سراسر افتتاح شده، اشتغال اشباع شده مواجه شوند٬ اما بعد از گذشت پنج سال برخی از پروژه‌ها همانند دو خطه کردن مسیر ریلی زنجان به تهران نیمه کاره مانده است و قطار بسیاری از وعده‌ها همچون تکمیل و توسعه پتروشیمی، دو خطه کردن راه آهن زنجان به تهران و اشتغال جوانان، هنوز به مقصد نرسیده است.

این درحالی است که تکمیل و بهره برداری از پروژه دو خطه کردن راه آهن زنجان به تهران می‌توانست بر توسعه منطقه، کاهش میزان بار محوری خطوط، کاهش ترافیک خط‌ها، سریع‌تر رسیدن قطارها به مقصد، صرفه‌جویی در مصرف سوخت، افزایش سرعت خدمات به مردم، کاهش حجم ترافیک و تصادفات و افزایش سرمایه‌گذاری به دلیل راحتی دسترسی به خط راه آهن اثرگذار باشد و زنجانی هر چه توسعه یافته را موجب شود، اما با وجود این که قرار بود در عرض دو سال این پروژه افتتاح شود، پروژه هنوز هم مورد بهره‌برداری قرار نگرفته و ‌قطار به منزل‌گاه نرسیده است.

«عباس آخوندی» مقصر حادثه قطار «تبریز-مشهد» شناخته شدنقص فنی قطار مسافری تهران – تبریزلاریجانی: گزارش تکمیلی حادثه قطار تبریز- مشهد در هیئت‌رئیسه مجلس بررسی می‌شود

مدیر کل راه‌آهن شمال‌غرب کشور در گفت و گو با خبرنگار تسنیم از زنجان، اظهار داشت: میزان پیشرفت پروژه دو خطه کردن راه آهن زنجان به تهران 70  درصد است با این که قرار بر اتمام پروژه و بهره برداری در سال 96 بود،  به دلیل نبود منابع مالی پروژه در حال حاضر نیز تکمیل نشده است.

به گفته وی این طرح جز طرح‌های ملی است و از تهران به زنجان و سپس میانه اجرایی خواهد شد و باید از محل ملی اعتبارات لازم جهت تکمیل طرح تامین شود تا پیمان‌کاران بتوانند در جهت ادامه کار اقدام کنند.

علی خدایی با بیان این که راه آهن در این پروژه به پیمانکاران نیز بدهکار است، افزود: استاندار و مسئولین راه‌آهن پیگیر هستند تا منابع مالی تزریق شده و کار سرعت بیش‌تری به خود گیرد، در صورتی که منابع مالی مورد نیاز پروژه تامین شود از نظر فنی طرح در عرض شش یا حداکثر هشت ماه به پایان می‌رسد.

مدیر کل راه‌آهن شمال‌غرب کشور با بیان این که پیگیر اختصاص اضافه کردن قطار صبح برای زنجان به تهران هستیم، گفت: اختصاص این قطار فعلا نهایی نشده اما موافقت‌های اولیه از سوی مسئولان داریم تا هر روز صبح یک قطار مسافربری از زنجان به تهران حرکت داشته‌ باشد.

انتهای پیام/1011/ز

R7557/P/S6,59/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۹۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران

تین نیوز

راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اعلام عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران، برای حمل محموله تجاری بعدی پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی ربط از جمله مرزبانی و گمرک، اعلام آمادگی کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد:

«با وجود عدم اخذ مجوزات لازم و عدم هماهنگی با راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لوکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه آهن جمهوری اسلامی ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را جهت حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می کند.

در پی اطلاع رسانی های گذشته تاکید می شود متاسفانه مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزات مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه آهن جمهوری اسلامی ایران به عنوان متولی حمل و نقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعدادی واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این ۱۰ واگن در شمتیغ کرده و تلاش کرد با فشارهای رسانه ای و توسل به برخی ادعاهای بعضا کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه آهن جمهوری اسلامی ایران به رغم ناپختگی و بی صداقتی صورت گرفته از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حسن نیت، حمل بخش اول محموله تجاری را روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز کرد و این محموله روز گذشته (شنبه ۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرده و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود جهت حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی ربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می دارد.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی با کشور افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم روی خطوط ریلی افغانستان جهت رسیدن به استانداردهای مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوزهای مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه آهن توسط فورواردرها خواهد بود.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله های تجاری کشور افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود جهت کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می دارد.»

 

در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان ترکیه به خاک ایران منتشر شد. پس از آن راه آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد با توجه به رویکرد توسعه ای در حوزه کریدورهای بین المللی ریلی، اقدامات لازم جهت اعزام آزمایشی اولین قطار ترانزیتی از افغانستان به ترکیه انجام گرفت.

با وجود این هفته گذشته، جواد طاهرافشار معاون کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان در پاسخ به اینکه در صورت رفع مشکلات و انجام شدن تشریفات گمرکی، چرا همچنان بار متوقف است، گفته بود: تا زمانی که به ما اجازه ندهند لکوموتیومان به واگن متصل شود، یعنی مشکل هنوز حل نشده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان، از مرز ریلی اینچه برون وارد کشور شد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران
  • از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی