Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان در حالی از اتمام پروژه دوبانده شدن قطار زنجان_ تهران تا پایان امسال خبر می‌دهند که گفته می‌شود اتمام این پروژه به 300 میلیارد نقدینگی نیاز دارد و پرداخت طلب پیمانکاران نیز هنوز به صورت شفاف مشخص نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا؛ هفتمین سفر استانی رئیس‌جمهور به زنجان روز چهارشنبه 30 مهر سال 93 صورت گرفت که روحانی در این سفر در راستای اجرا و اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام و توسعه و پیشرفت استان زنجان وعده‌هایی را به مردم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه دو خطه کردن راه آهن زنجان - قزوین از مصوبات سفر روحانی به زنجان در سال 93 بود و این پروژه تا به امروز با مشکلات بسیاری مواجه شده و قرار بود این پروژه طی دو سال به بهره‌برداری برسد اما تا امروز این پروژه به بهره‌برداری نرسیده است.

یکی از مشکلاتی که موجب به تاخیر افتادن این پروژه شده بود عدم تخصیص اعتبار بود که مسئولان استانی از تامین اعتبار این پروژه خبر می‌دهند و با وعده‌هایی که داده شده قرار است این پروژه تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.

پیشرفت این پروژه به 300 میلیارد تومان نقدینگی نیاز دارد

مهرداد سلطانی در مورد وضعیت دو خطه کردن راه آهن زنجان - قزوین به خبرنگار موج رسا گفت: این پروژه بالای 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با تاکید براینکه استاندار زنجان اجرای پروژه را از شرکت راه آهن و سازمان مدیریت برنامه و بودجه پیگیری می‌کند افزود: این پروژه به 300 میلیارد تومان نقدینگی نیاز است تا پیمانکاران بخش‌های پایانی کار را انجام دهند.

معاون عمرانی استاندار زنجان با تاکید براینکه پیشرفت پروژه در مرحله‌ای است که نیاز به نقدینگی دارد افزود: در صورت تامین نقدینگی پیمانکاران نسبت به خرید ریل اقدام خواهند کرد.

وی با تاکید براینکه استاندار زنجان در 10 روز گذشته نیز پیگیر موضوع بودند بیان کرد: مسئولان کشوری در خصوص تامین اعتبار قولهای مساعدی در زمان‌های مختلف دادند و اگر این وعده‌ها عملی شده و نقدینگی سریعا تزریق شود در مراحل پایانی پروژه مشکلی ایجاد نخواهد شد.

سلطانی خاطر نشان کرد: با تامین اعتبار مورد نیاز، این پروژه تا آخر خرداد ماه سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی گفت: به نظر بنده تامین اعتبار صورت می‌گیرد و شرایط کاملا امیدوار کننده است.

معاون عمرانی استاندار زنجان با اشاره به اینکه این پروژه جزو پروژه‌های اولویت‌دار کشور است افزود: دولت برنامه‌ریزی کرده قبل از اتمام دوره خود این پروژه را به سرانجام برساند و امیدواریم که این وعده اتفاق بیفتد.

وی در ادامه به مزیت‌های پروژه اشاره و عنوان کرد: با تکمیل پروژه امکان تبادل کالا در حجم بالا به راحتی اتفاق می‌افتد و این موضوع در اقتصاد استان تاثیر گذار است و از طرفی هم جا‌به‌جایی مسافر با کاهش زمان انجام می‌شود.

سلطانی تاکید کرد: همچنین جا‌به‌جایی کالا‌ها با هزینه پایین نسبت به حمل و نقل جاده‌ای و فرودگاهی انجام می‌شود.

 

تلاش می‌کنیم مردم استان زنجان از ابتدای سال آینده از این پروژه منتفع شوند

علی خدایی مدیرکل راه آهن شمالغرب کشور نیز در مورد این پروژه به خبرنگار موج رسا گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه مساعدت و قولی که نسبت به تامین اعتبار داده بودند، عمل کردند.

وی تصریح کرد: بعد از سفر نوبخت به استان زنجان قرار شد تامین اعتبار پروژه به صورت مرحله‌ای انجام شود و تخصیص اعتبار نیز براساس پیشرفت کار صورت بگیرد.

مدیرکل راه آهن شمالغرب کشور با بیان اینکه در حال حاضر نکته مهمی که وجود دارد بخش‌هایی از این پروژه که باید فعال می‌شدند فعالیت خود را انجام می‌دهند ابراز کرد: عمده زیرسازی این محور به اتمام رسیده است.

وی با بیان اینکه پیمانکار‌ان پروژه در حال حاضر در حال خرید و تجهیز کارگاه‌های خود هستند تا ادوات مورد نیاز خط را تامین کنند افزود: پیمانکاران با تامین ادوات مورد نیاز خط از ریل، تراورس و غیره قرار است روسازی این پروژه را آغاز کنند.

خدایی با تاکید براینکه زمان اتمام پروژه که آخر امسال برای مردم استان زنجان قول داده شده است تامین خواهد شد عنوان کرد: همه اقدامات انجام می‌شود تا مردم استان زنجان از ابتدای سال آینده بتوانند از این پروژه که سال‌هاست نیمه کاره مانده منتفع شوند.

وی با تاکید براینکه 200 و 300 میلیارد تومان هزینه کل پروژه را تامین نمی‌کند افزود: این 200 میلیارد تومان تنها برای تکمیل پروژه تا بهره‌برداری را کفاف میدهد در حالی که ما به پیمانکاران پروژه بدهی زیادی داریم که باید این بدهی‌ها هم پرداخت شود.

مدیرکل راه آهن شمالغرب کشور با اشاره به اینکه 102 کیلومتر از این پروژه در حوزه استان زنجان است افزود: کل پروژه در حوزه قزوین و زنجان در مجموع 177 کیلومتر است.

وی بیان کرد: موضوع مهم این است که تمام تلاش ما این است که این پروژه به بهره‌برداری برسد.

خدایی با اشاره به اینکه راه آهن در تامین ریل به پیمانکاران کمک خواهد کرد افزود: راه آهن از دارایی خود کمک می کند تا این پروژه دچار مشکل نشود و در زمان مقرر به بهره‌برداری برسد.

وی عنوان کرد: 200 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته از طریق سازمان برنامه‌وبودجه به راه آهن جمهوری اسلامی ایران اختصاص داده شد.

مدیرکل راه آهن شمالغرب کشور با اشاره به اینکه هیچ اعتباری از این پروژه به استان زنجان واگذار نشده است بیان کرد: بنده نیز به عنوان مدیرکل راه آهن مسئولیت مستقیمی در این پروژه ندارم و مجری پروژه معاونت فنی و زیربنایی راه آهن کشور است.

وی با تاکید براینکه در حال حاضر این پروژه 73 درصد پیشرفت فیزیکی دارد تاکید کرد: این پروژه از 4 قطعه تشکیل شده است و پیشرفت فیزیکی قطعه دوم بالاتر از 73 درصد است.

 

اجرای این پروژه سرعت قطارهای مسافربری را افزایش می‌دهد

خدایی به مزایای پروژه نیز اشاره و عنوان کرد: این پروژه منجر به افزایش سرعت زمان قطار‌های مسافربری می‌شود.

وی با بیان اینکه با تحقق این پروژه ترافیک خطوط به دو برابر می‌رسد عنوان کرد: توقف قطارهای در طول مسیر نیز کاهش می‌یابد.

مدیرکل راه آهن شمالغرب کشور در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی تخصیص 200 میلیارد تومان برای این پروژه یک کار بسیار مهمی بوده و با ادامه دادن پروژه و به سرانجام رساندن آن کار بسیار بزرگی اتفاق خواهد افتاد.

با این اوصاف باید منتظر ماند و دید آیا این پروژه چه زمانی به بهره‌برداری خواهد رسید و مردم استان زنجان تا کی باید انتظار بهره‌برداری این پروژه را بکشند. 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بهره برداری برسد تاکید براینکه مردم استان زنجان استاندار زنجان میلیارد تومان تامین اعتبار اتمام پروژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۸۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار در بازدید هفتگی خود از پروژه‌های ورزشی شهر که به همراه پرویز هادی، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری و در قالب شعار " جمعه‌های بدون تعطیل " انجام می‌گیرد، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها و افزایش اماکن و سرانه ورزشی در شهر تبریز یکی از نیازهای اساسی و مطالبات مهم شهروندان این شهر به شمار می‌رود که به صورت جدی مورد توجه شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز قرار دارد.

وی با اشاره به آماده‌سازی پروژه شاخص مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز برای افتتاح در روزهای آتی افزود: این پروژه یکی از مهمترین پروژه‌های رفاهی ورزشی تبریز است که با نظارت و پیگیری‌های مستمر و با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر، روزهای پایانی را جهت بهره برداری طی می‌کند.

شهردار تبریز با اشاره به پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته عنوان کرد: پروژه‌های ورزشی افتتاح شده در سال گذشته، از جمله استادیوم ورزشی قویدل، زورخانه و برخی سالن‌های ورزشی، در حال حاضر نیز قابل بهره برداری هستند.

وی خطاب به مدیران شهرداری تبریز تاکید کرد: انشعابات آب، برق، گاز، فاضلاب سالن‌های ورزشی افتتاح شده و همچنینی مسیر دسترسی آنها باید تأمین شود تا علاوه بر افتتاح قابل بهره بردای نیز باشد.

هوشیار همچنینی از مدیرعامل شرکت باشگاه ورزشی شهرداری تبریز خواست تا برنامه چگونگی بهره برداری از پروژه‌های جدید را ارائه کند.

هوشیار با اشاره به مشخصات پروژه فنی مجموعه اداری، ورزشی و رفاهی باشگاه شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: این پروژه با زیربنای سه هزار مترمربع و در هفت طبقه سازه‌ای با هزینه‌کرد ۴۲۰ میلیارد ریال در خیابان ورزش در دست احداث است که آخرین مراحل اجرایی را پشت سر می‌گذارد.

وی اضافه کرد: همزمان با این پروژه ۱۲ پروژه ورزشی دیگر همچون چمن‌های مصنوعی، سالن‌های ورزشی چندمنظوره و رینک دوچرخه‌سواری خاوران نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

شهردار تبریز با اشاره به بودجه هزار میلیارد تومانی برای احداث پروژه‌های ورزشی یادآور شد: هزار میلیارد تومان برای اجرای ۵۵ پروژه ورزشی اختصاص یافته است که برخی از آن پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و برخی دیگر امسال افتتاح می‌شوند.

هوشیار ورزش و سلامت جامعه را اولویت دوره فعلی مدیریت شهری دانسته و ابراز کرد: مطابق وعده خود در روزهای آغازین دوره فعلی مدیریت شهری مبنی بر شروع روزهای خوب ورزش تبریز، امسال پروژه‌های مختلف ورزشی میزبان ورزشکاران تبریزی در رشته‌های مختلف فوتسال، فوتبال، والیبال، گلف، اسکواش، شنا دوچرخه سواری، ورزش همگانی و سایر ورزش‌ها خواهند بود.

وی ادامه داد: تلاش کردیم اولویت اجرای پروژه‌های ورزشی مناطق کم‌برخوردار شهر و به خصوص محلات فاقد امکانات ورزشی باشد.

گفتنی است ۱۳ پروژه ساختمان رفاهی، اداری، تجاری و ورزشی، زمین ورزشی ستارخان، استادیوم ورزشی بهشتی، زمین ورزشی تلاش، سالن چندمنظوره چاوان با پروژه‌های جانبی، سالن فضیلت، سالن شمس، سالن ورزشی خاوران، زمین ورزشی پارک مشروطه، زمین ورزشی کوی پلیس و رینک دوچرخه خاوران تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری می‌رسند.

کد خبر 6096084

دیگر خبرها

  • اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج
  • مردم چشم انتظار وعده صادق اقتصادی هستند
  • مردم چشم انتظار عملیات وعده صادق در عرصه اقتصاد هستند